Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Nadieh.

Slaperig

Hoewel het de ouders niet meer is gelukt om een badje te maken vanmorgen, komt Nadieh wel slaperig binnen. De ouders hebben vandaag blauw gekozen voor een meisje. Dat vind ik altijd heel leuk, omdat het niet heel vaak voorkomt. Vaak kiezen mensen toch voor roze, paars en lila. De newborn heeft nog honger, dus we besluiten eerst een voeding aan te bieden zodat ze dadelijk makkelijk inslaapt.

Blauwe set

Ons plan lukt en we beginnen met de blauwe set. Daarna gaan we naar crèmekleurig en wit, waarmee ik meerdere props heb gevuld. Zo weet ik zeker dat we gegarandeerd zijn van een gevarieerde gallery. Na twee props op de rug mag de baby in de emmer, en ook dit gaat goed.

een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Beanbag

Als de foto’s met de witte en de twee crèmekleurige sets erop staan is het tijd voor iets heel anders. De beanbag! Voor vandaag heb ik een blauwe stof gekozen met zowel een wrap als een mutsje. De ouders vinden het leuk en gelukkig slaapt Nadieh nog goed door. Na deze set is het klaar. De baby mag haar eigen kleertjes weer aan 🙂 En dan mag het gezin weer lekker naar huis.

een newborn in het blauw op de beanbag tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “newbornshoot van Nadieh” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien b Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂