Vandaag mag ik naar Uden voor de newbornshoot van Miran. Eerst maken we plek om de set te kunnen opbouwen. Daarna starten we met de broer zusfoto met grote broer en het zusje. Het broertje is al een waar fotomodel en ik maak dan ook een leuke foto van hem met de baby. Het zusje heeft er minder zin in. 2 jaar is ook nog èrg jong. Eigenlijk mogen we pas vanaf een jaar of 4 ècht medewerking verwachten. Vanaf die leeftijd zijn ze goed te instrueren en kunnen ze de newborn veilig vasthouden. Dit geef ik ook altijd aan bij het boeken. Gelukkig lukt het me dit keer wel om een leuke foto te maken van de drie kindjes samen.

Beige, grijs en olijfgroen

Na de broer zusfoto gaan we door met de foto’s van Miran zelf. We bouwen samen op en ik start met de beige set. Van tevoren is een badje gemaakt en hij valt dan ook snel in een diepe slaap. Miran slaapt heel erg goed. Na de beige set is het tijd voor de voeding. Daarna gaan we door met de grijze set. Tussendoor nemen we weer ruim de tijd om te voeden en te wiegen. Op deze manier valt Miran weer in slaap en kunnen we verder werken. De grijze set fotografeer ik met twee verschillende ondergronden; eerst een bontje en dan de losse wol. Allebei is immers mooi en ik kon dan ook niet kiezen 🙂

Moeilijk kiezen

We eindigen met de olijfgroene set die, te merken aan de enthousiaste reactie van de moeder, erg in de smaak valt. Ik weet nu al dat het moeilijk kiezen gaat worden, want ik heb veel goede foto’s kunnen maken! We ruimen op en dan is het weer tijd om richting Eindhoven te gaan. 

Geïnteresseerd in een newbornshoot aan huis?

Hopelijk vond je de blog “De newbornshoot van Miran in Uden” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.