Op naar Valkenswaard!

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Milou in Valkenswaard. Grappig dat er met de ouderfoto’s een flink sneeuwbaleffect heeft plaatsgevonden. Enkele ouders boekten deze bij met hun newbornshoot, waardoor steeds meer ouders ze bijboeken! Ik vind het altijd een eer om ouderfoto’s te mogen maken. De grootste en leukste uitdaging? De trotse ouders op een natuurlijke manier vastleggen op de gevoelige plaat.

Eerste meisje in het blauw

Waar ik lang op wachtte is eindelijk gebeurd: blauw is voor de eerste keer uitgekozen voor de styling van een meisje! En zelfs als kleur nummer 1. Hier begin ik dus mee. Milou is van tevoren mee onder de douche geweest en slaapt dan ook perfect in. Al snel staat de blauwe set erop. Hoe leuk, mag ik voor de eerste keer mijn blauwe hoofdbandje gebruiken 🙂

een newbornshoot in het blauw in valkenswaard

Crèmekleurige en groene set

Daarna bouw ik samen met de hulp van papa de blauwe set af en bouwen we de crème of beigekleurige set op. Ook deze set staat snel, en de foto’s staan er snel op. Daarom besluit ik ook de derde set op te bouwen vóórdat we de ouderfoto’s doen. 

een ouderfoto tijdens een newbornshoot in valkenswaard

Tot slot: de ouderfoto’s

Als laatste doen we de ouderfoto’s. Tussendoor wordt Milou wakker, dus maken we eerst tijd voor een voeding. Tijdens mijn shoots vind ik dit heel belangrijk; ik neem altijd de tijd en we gaan niet haasten. Het is eerder regel dan uitzondering dat een kindje tijdens de newbornshoot voor een voeding komt, hier nemen we ruim de tijd voor. De ouderfoto’s lukken dit keer fantastisch. Je merkt dat de baby de houdingen fijn vindt, het kost dan ook weinig moeite om ook hiervan mooie foto’s te maken. Natuurlijk hoop ik altijd dat de ouders daar hetzelfde over denken 😉

een ouderfoto tijdens een newbornshoot in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Milou in Valkenswaard” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.