Op pad naar Veldhoven

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Milo in Veldhoven. Vandaag staan er ook weer ouderfoto’s op het programma! Hiervoor geef ik de ouders altijd wat kledingtips, zelf neem ik nog een extra achtergrond mee.

Badje

Als ik aankom is de kraamhulp er. Lang geleden dat dit mocht sinds Corona! Voor mij is het wel vaak handiger, zeker bij overtijd kindjes is het verstandig de shoot te plannen in dag 6-8. Op die manier is het kindje nog lekker klein en slaapt het het beste. De vader meldt dat het badje al klaar staat. Blijkbaar is mijn informatie niet helemaal goed over gekomen, want het is de bedoeling dat het kindje vóór de shoot in bad gaat. Maar gelukkig ben ik flexibel. De kraamhulp helpt nog snel mee met het badderen en dan kan de shoot beginnen.

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Best

Nog niet moe!

Bij de eerste set, donker turquoise, geeft Milo zich nog niet zomaar over. Ik probeer wat close up foto’s. Als hij daarna nog niet goed slaapt besluiten we eerst de ouderfoto’s te doen. Dat blijkt een schot in de roos te zijn; tijdens de laatste poses slaapt hij wel in. Eerst moet er weer geplast worden. Ik heb dit echt altijd bij jongetjes, ik ben inmiddels bijzonder snel in het ontwijken van plasjes 🙂

Olijfgroen

De eerste set waar we mee verder gaan is olijfgroen. Ik moet enkele keren opnieuw wrappen, maar daarna ligt Milo goed en staat het er zo op. Voorzichtig schuif ik hem aan de kant terwijl ik samen met de vader de witte set opbouw.

een foto van een newborn in het groen tijdens een newbornshoot

Witte set

De laatste set van vandaag is de witte set, waarvan we besluiten het mutsje niet te gebruiken. Gelukkig slaapt Milo door, en krijg ik ruim de tijd om ook van deze set mooie foto’s te nemen. Daarna begint hij een beetje te draaien, we besluiten ermee te stoppen en het is tijd voor de voeding. 

een foto van een newborn in het wit tijdens een newbornshoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Milo in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.