Op weg naar Best

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Milan in Best. Omdat ik vandaag ook zusfoto’s mag maken heb ik vandaag weer wat extra spullen mee. Ik heb sinds kort een nieuw kleed, wat ik nog heb gebruikt. Vandaag ga ik deze voor het eerst uitproberen!

Douchen werkt!

De ouders hebben de informatiebrief heel goed gelezen en de baby ’s morgens gedoucht. Milan is daardoor erg moe en slaperig als ik hem voor de eerste keer vastpak. We proberen eerst de zusfoto’s, maar helaas heeft het zusje er nog geen zin in. Uit ervaring weet ik dat het dan beter is om te wachten tot we klaar zijn met de newborn zelf. Inmiddels is het kindje vaak dan meer aan mij gewend geraakt en vaak lukt het dan wel. 

een foto van een newborn in het groen tijdens een newbornshoot

Olijfgroen

We starten met olijfgroen. Omdat Milan zo makkelijk slaapt staat deze set er snel met op, waardoor ik besluit om ook alvast close up foto’s te maken. Na olijfgroen gaan we door met turquoise. Ook deze set staat er gelukkig snel op.

Zusfoto’s

Als laatste doen we de zusfoto’s. Best een uitdaging met een meisje van 2, maar we proberen het moment te vangen. Daarna zijn we klaar en is het weer tijd om op te ruimen en alles in de auto te laden. Wat een leuke newbornshoot was dit weer!

een zusfoto tijdens een newbornshoot in best

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Milan in Best” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.