De zussenfoto

Vandaag zette ik koers naar Nuenen om daar de newbornshoot van Meyra te verzorgen. Als ik aankom, wordt het haar van grote zus nog even geperfectioneerd. We spreken af te starten met de zussenfoto, dan kan ze daarna weer lekker gaan spelen. Als we beginnen met de shoot blijkt ze er niet erg veel zin in te hebben. We laten het voor wat het is en besluiten samen om door te gaan met de baby zelf.

Ondanks het badje die ochtend duurt het even voordat Meyra goed slaapt. Daarom laat ik constant iemand naast de baby zitten, zodat er niks fout kan gaan als ze omrolt. We beginnen met de roze set en ik maak ook gelijk close-upfoto’s van de voetjes, vingertjes, lipjes, wimpers en oortjes. Bijna alle meisjesmoeders kiezen trouwens roze of oudroze. Logisch, want het is een prachtige, tijdloze kleur. Na de roze set ga ik verder met mijn grijze wol en daarna komt wit aan de beurt. Meyra slaapt nu heel diep, en we hebben nog ruimte om nog een set te doen. Ik besluit om de moeder te laten kiezen tussen de beanbag, nog een poging voor de zussenfoto, of de bruine set. Ze kiest voor het laatste. Bij deze set hoort een prachtig rompertje wat Meyra erg goed staat. 

Hieronder weer de mooiste resultaten van de shoot, alleen niet op volgorde 🙂 

een foto van een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot een foto van een meisje in het roze tijdens een newbornshoot een foto met de losse wol tijdens een newbornshoot een foto van een meisje in het wit tijdens een newbornshoot een foto van een baby in het wit tijdens een geposeerde newbornshoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je de blog “De Newbornshoot van Meyra” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.