De weg op voor de newbornshoot van Mayra

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Mayra in Helmond. Mayra is al 6 weken oud, voor een newbornshoot is dat eigenlijk 2 weekjes te oud. De kans is klein dat een baby dan de hele shoot gaat slapen, dit heb ik ook overlegd met de moeder. Als ik aankom start ik met de donker turquoise set. Ze is nog wakker en wil voorlopig nog niet gaan slapen! šŸ™‚ Met de hulp van de moeder lukt het me toch om mooie foto’s te maken.

een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Yes, ze slaapt!

We gaan door met de roze set, nu Mayra inmiddels slaapt. Ik heb dit keer heel veel verschillende dingen meegenomen: veel verschillende hoofdbandjes, wraps en mutsjes. Zo kunnen we kiezen en weten we zeker dat we zoveel mogelijk verschillende foto’s krijgen. We sluiten af met de nieuwe lichtgroene set, maar Mayra is nu wel wakker en hongerig. We besluiten tussendoor een keer te voeden. Ik maak nog wat foto’s, en dan is ze er klaar mee. Tijdens newbornshoots hanteer ik de regel dat het leuk moet blijven voor zowel de ouders als de baby. Als het niet meer gaat of de baby er klaar mee is dan zal ik altijd stoppen. In ieder geval heb ik ook vandaag weer veel mooie foto’s mogen maken! Het is tijd om weer op te ruimen en alles in de auto te zetten!

een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ā€œDe newbornshoot van Mayra in Helmondā€ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?Ā Dan kun je bij mijĀ terechtĀ voor eenĀ NewbornshootĀ met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie overĀ babyfotografie? Neem dan evenĀ contactĀ met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen opĀ FacebookĀ enĀ InstagramĀ of je aanmelden op deĀ nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.