Aan de slag voor de newbornshoot van Max in Eindhoven

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Max in Eindhoven. De ouders hebben voor vandaag gekozen voor de sage groene, de blauwe en de witte set. Daarnaast willen ze graag ouderfoto’s. Vandaag moet de vader helaas wel werken, dus er is een vriendin opgetrommeld om me te assisteren tijdens de shoot. Samen kijken waar ik het beste kan opbouwen. We halen de auto leeg en beginnen met opbouwen in de babykamer.

een foto van een newborn tijdens een newbornshoot in eindhoven

Groene set

We beginnen vandaag weer met een veel geboekte set: de lichtgroene of sage groene set. Deze set is nog steeds enorm populair bij zowel jongetjes als meisjes. We bouwen de set op. Max is van tevoren lekker in bad geweest, zoals ik had gevraagd. Hij is dan ook al lekker slaperig als we aan de shoot beginnen. Voor ik het weet staan de foto’s van de groene set er dan ook goed op. Tussendoor nemen we ook nog tijd voor de close up foto’s van vingertjes, nageltjes, wimpertjes en lipjes. Deze neem ik eigenlijk altijd mee tijdens een newbornshoot.

een foto van een newborn tijdens een newbornshoot in eindhoven

Tweede set en beanbag

De tweede set is de lichtblauwe set. Deze doen we zowel met als zonder mutsje, voor de afwisseling. Ook deze foto’s staat er snel op. De derde set die ik heb meegenomen voor de baby is de witte set met de beanbag. Dit loopt helaas een beetje fout; al vrij snel na het opbouwen besluit de baby het op een plassen en poepen te zetten. Alles is helaas al vies voordat we één goede foto hebben kunnen maken. Maakt niet uit, ik ben het wel gewend. Dit soort dingen zijn onderdeel van het vak! 🙂

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

De ouderfoto’s

De laatste foto’s die we gaan maken zijn de ouderfoto’s. Ik start met de moeder, al snel komt papa erbij. We maken natuurlijk ook foto’s van papa met de baby en we doen zoals altijd meerdere poses. Zo zijn we straks verzekerd van een gevarieerde gallery met voldoende mooie foto’s om uit te kiezen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Max in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.