Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Lucas.

Wakker

Als Lucas en zijn ouders binnenkomen voor zijn newbornshoot, slaapt hij nog. Zodra we hem uitkleden en willen beginnen aan de olijfgroene set, wordt hij wakker. Van deze set maak ik mooie wakkerfoto’s. Ik wissel hierbij van wrap en mutsje en maak ook foto’s zonder mutsje. Zo weten we zeker dat we straks genoeg variatie in de gallery hebben zitten. Aangezien Lucas al wat ouder is dan de geadviseerde 2 weken bij een newbornshoot, is het normaal dat we meer wakkerfoto’s krijgen.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Blauwe set

Daarna gaan we door met de blauwe set. Inmiddels is de newborn ingeslapen. Dit geeft mij de kans om ook mooie close-up foto’s te maken van handjes, voetjes, oogjes en lipjes. Deze set staat er daarna zo op. We gaan door met de laatste set, de bruine. Ook hier wissel ik weer zoveel mogelijk af, dit keer heb ik een bijpassend schaapje wat ik bij een aantal foto’s bij de baby leg voor extra variatie. Daarna is het genoeg voor vandaag. We zijn al langer bezig geweest en ik merk aan de baby dat het tijd is om te stoppen. Tijd om aan te kleden dus 🙂

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Lucas” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂