De weg op voor de newbornshoot van Louèn

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Louèn in Eindhoven. Dit keer hebben we ietsjes later afgesproken, omdat de moeder aangaf dat Louèn echt al een wakkeruurtje heeft. Ze heeft het goed getimed, want als ik binnenkom ik Louèn al in bad geweest en gevoed. Ze ligt nu lekker te slapen. Samen met papa ruim ik de auto uit en brengen we alle spullen naar boven. Ik heb een mooie kamer gevonden waar ik de sets ga opbouwen. We beginnen met de broerfoto, zodat het broertje zo snel mogelijk klaar is. Voor de zekerheid doe ik altijd twee pogingen: een vóórdat we met de newborn aan de slag gaan, en een op het eind. Als het de eerste keer niet lukt om het broertje of zusje op de foto te zetten, dan kan het altijd nog achteraf. Gelukkig gaat het nu super vlot, mede omdat het broertje al 5 is. Vanaf een jaar of 4 kunnen ze veilig hun broertje of zusje vasthouden en zijn ze vaak prima te instrueren.

een broerzusfoto tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Oudroze

Vandaag starten we met de oudroze set. Dit is een subtiele en zachte kleur, die door veel mensen mooi gevonden en geboekt wordt. Dit keer heb ik veel hoofdbandjes meegenomen, omdat ik niet kon kiezen en er voor meisjes nou eenmaal heel veel leuks te krijgen is 🙂 Samen kiezen we er een uit en ik begin met het wrappen van de baby. Louèn slaapt gewoon door en vindt het niet erg dat ik haar inwrap. Deze set staat er dan ook snel goed op. Ik ruim deze set op en ga door met de lila set.

een broerzusfoto tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Lila

Ook bij deze set heb ik weer verschillende hoofdbandjes meegenomen. De lilakleurige set is vooral populair bij meisjes, maar wordt zo afentoe ook voor een jongetje geboekt. We hebben geluk, want Louèn slaapt goed door en dat geeft me de kans om prachtige foto’s te maken. Ook maak ik mooie close up foto’s van een oortje en het mondje. Daarna begint Louèn langzaam wakker te worden. Niet erg, want de shoot zit erop en ik heb alles kunnen doen wat ik wilde doen. Tijd om op te ruimen en thuis de foto’s te gaan inladen. Ik ben weer benieuwd! 🙂

een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Louèn in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.