Vandaag mocht ik naar Veldhoven voor de newbornshoot van Lina. Gelukkig woon ik vlakbij. Deze shoot was een kraamcadeau van een vriendinnengroep. Als ik aankom, valt me op hoe warm het is in huis. Mijn informatiebrief en checklist zijn dus goed gelezen! 🙂 Ook is er van tevoren een badje gemaakt in de hoop dat Lina goed zal slapen. Samen met de vader laad ik de auto uit en dan begin ik met het opbouwen van de eerste set.

Het duurt echt even voordat ze slaapt, daarom besluit ik om eerst close up-foto’s te maken van teentjes, vingertjes, oogjes en oortjes. Uiteindelijk, met de nodige melk en troosten tussendoor, slaapt ze toch in. Zo lukt het toch om haar te fotograferen met de roze set. Ze kan haar teentjes al heel ver spreiden, wat ze van mama blijkt te hebben. Het lukt me om dit te fotograferen, heel schattig. Na de roze set gaan we door naar mint. Tijdens het opbouwen slaapt ze nog maar als ik opnieuw ga wrappen wordt ze weer even kort wakker. Zodra ze weer slaapt kunnen we weer verder met de set in mint.

Ouderfoto

Als laatste staat vandaag een ouderfoto op het programma, dus dit keer geen derde set of beanbag. Beide ouders zijn netjes in het zwart. We merken aan Lina dat ze er klaar mee is dus we maken snel een paar leuke foto’s. Dan is het tijd om op te ruimen en mag de kachel *eindelijk!* uit. Deze shoot duurde iets langer dan gemiddeld. Zo zie je maar, ookal bereid je alles goed voor, je weet gewoon niet altijd hoe het loopt. Ik neem dan ook altijd de tijd, drie uur shooten is het gemiddelde.

Hopelijk vond je de blog “De Newbornshoot van Lina” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.