Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Lily.

Meer op aarde

Vandaag zit de newborn op dag 13, en deze baby is dus al wat meer op aarde. Dat is normaal, gelukkig kun je ook van wakkere newborns hele mooie foto’s maken.  Na een kop koffie gaan we beginnen en mag Lily haar kleertjes uit. In het begin is ze wat onrustig, dus we geven haar eerst de fles. Daarna blijft ze zuigbehoefte houden, maar gelukkig is er ook een speentje mee. Vandaag gaan we aan de slag met de beanbag. Voor vandaag heb ik een lila achtergrond voorbereid. Het speentje doen we uit vlak voor ik ga fotograferen.

een newborn baby in het lila paars tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Lekker slapen

Het duurt even voordat Lily zich overgeeft en in slaap valt. Geduld is in dit vak altijd heel belangrijk. Daarom vraag ik aan de ouders om geen andere afspraken te maken op de dag van de shoot. Zo hebben we alle tijd en is het niet erg als het wat uitloopt. Alles voor de foto’s! Zodra ze goed slaapt wrap ik haar snel opnieuw, zodat ik haar kan poseren op de beanbag.

Een speentje, warmte en het wiegen werken meestal goed om de newborn in dromenland te krijgen.

een newborn baby in het lila paars tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Tevreden met de foto’s

Ik ga door met fotograferen totdat ik tevreden ben met de gemaakte foto’s. Daarna mag Lily, die inmiddels weer wakker is, haar eigen kleertjes weer aan en met haar ouders mee naar huis.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Lily” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂