Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Lieke.

Neutrale kleuren

Voor de newbornshoot van vandaag hebben de ouders vooral neutrale kleuren en rustige settings te willen. Een leuke uitdaging voor mij, omdat ik vaak werk met veel kleuren. Speciaal voor vandaag heb ik een nieuwe styling bedacht met een doorschijnend doek. Ook ga ik aan de slag met de beanbag met verschillende achtergronden.

een foto van een newborn baby in het crème tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Slapen

Lieke is al moe als ze binnenkomt en slaapt dan ook snel in. Tussendoor wordt ze nog wel een paar keer wakker, maar na een voeding is ze tevreden en valt ze weer terug in slaap. We gaan aan de slag met de crèmekleurige set en maken daarbij ook foto’s van de baby in papa’s handen.

Tijdens de shoot laat ik ouders meestal kiezen uit verschillende hoofdbandjes bij een meisje of mutsjes bij een jongen. Van tevoren maak ik alvast een voorselectie op basis van je voorkeuren op het boekingsformulier.

Na de crèmekleurige set komen ook nog wit en lila aan de beurt, die laatste zelfs met bijpassende lavendel. Daarna merk ik dat de baby er klaar mee is en dat is het moment om te stoppen. Gelukkig heb ik ook nu weer ruim voldoende goede foto’s van de newborn kunnen maken om een mooie gallery te kunnen maken.

een foto van een newborn baby in het crème tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Lieke” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂