De weg op voor de newbornshoot van Liana in Geldrop

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Liana in Geldrop. Vandaag starten we met de roze set. Verder heb ik ook een paarse set met een emmer bij, en dan natuurlijk nog ouderfoto’s. Als ik binnenkom slaapt de newborn nog niet. Daarom besluit ik eerst samen met papa de roze set op te zetten en te starten met de close up foto’s van handjes en voetjes. Daarna slaapt ze helaas nog niet. Daarom ga ik door met het fotograferen van de hele roze set. Ik maak altijd verschillende uitsnedes als ik fotografeer, zodat de ouders straks iets te kiezen hebben zodra de gallery af is.

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Best

Voeden

Tussendoor nemen we tijd om te voeden. Dat is heel normaal tijdens de newbornshoot. Zeker vanwege de hitte (26 graden!) kan het voorkomen dat de baby wat vaker komt dan normaal. We nemen hier altijd ruim de tijd voor. Zeker bij zulke jonge kindjes is een (borst)voeding niet alleen voeding, maar ook troost. We mogen niet te streng zijn voor zulke kleintjes, zeg ik altijd šŸ™‚ Tijdens de voeding laat ik de ouders de mogelijkheden zien qua albums en canvas. Tijdens de newbornshoot neem ik altijd twee verschillende albums en een voorbeeld canvas mee. Op die manier kun je zien wat je zou krijgen als je voor een album of canvas zou gaan.

een ouderfoto in het creme tijdens een newbornshoot in Best

De paarse set en ouderfoto’s

De paarse set gaat vlotter dan de roze. Na enkele pogingen ligt de baby goed in de emmer en lukt het me een aantal prachtige foto’s te maken. Hierbij laat ik altijd een ouder aan de andere kant zitten met zijn of haar boven het hoofdje van de baby. Dit zie je niet op de foto, maar dient voor de veiligheid. Mocht de newborn ineens besluiten om te bewegen dan is er altijd iemand in de buurt om in te grijpen. Na de paarse set gaan we door met de ouderfoto’s. Deze gaan erg goed en staan er zo op. Daarna geeft de baby aan dat het genoeg is geweest en is het tijd om te stoppen.

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ā€œDe newbornshoot van Liana in Geldropā€ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?Ā Dan kun je bij mijĀ terechtĀ voor eenĀ NewbornshootĀ met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie overĀ babyfotografie? Neem dan evenĀ contactĀ met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen opĀ FacebookĀ enĀ InstagramĀ of je aanmelden op deĀ nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.