Op weg naar Nuenen

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Lauren in Nuenen. Omdat ik vandaag ook zusfoto’s mag maken heb ik vandaag weer wat extra spullen mee, zoals een groot kleed. 

Badje

Als ik aankom blijkt Lauren al goed slaperig te zijn. Ze is vanmorgen in bad geweest en dat scheelt veel. Ik ben altijd heel dankbaar als klanten de tips uit de informatiebrief goed opvolgen. Een badje maken van tevoren zorgt meestal voor een slaperig kindje, waardoor we eerder aan de slag kunnen.

een baby in het wit tijdens een newbornshoot

Zusfoto’s en de witte set

Zoals verwacht slaapt Lauren snel. We doen eerst een poging voor de zusfoto’s, maar zus Veerle heeft er nog geen zin in. 2,5 is ook een lastige leeftijd. Ze laten zich nog niet echt regisseren en vinden het soms ook gewoon eng om voor de camera te staan. We besluiten het even te laten rusten. Vaak wil het helpen als ze meer aan me gewend raken. Daarom starten we met de witte set. Samen met de vader bouw ik de witte set op. Deze foto’s staan er super snel op 🙂  Hierna doen we nog een poging voor de zusfoto’s, en deze keer lukt het wel. Ik laat Veerle haar zusje voorzichtig een kusje geven en dat levert leuke foto’s op. 

een zusfoto tijdens de newbornshoot van lauren

Turquoise/donker groene set

Daarna gaan we door met turquoise. Deze set is nog steeds razend populair en ik snap wel waarom! Hoewel Lauren nu meer wakker begint te worden lukt het ons toch nog om ook met deze set mooie foto’s te maken. Na deze set doen we nog een poging voor de crèmekleurige set, maar dit gaat helaas 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Lauren in Nuenen” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.