Een kindje geboren in Waalre!

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Kes in Waalre. Kes is vandaag 19 dagen oud. Dat kwam zo uit vanwege mijn vakantie. Normaal gesproken probeer ik een newbornshoot altijd in te plannen tussen dag 6 en 11. In ieder geval vóór de 15e dag! Daarna is een newborn vaak minder flexibel en veel actiever. Je kunt dan nog steeds prachtige foto’s maken, maar het worden vaak wel meer wakkere beelden. 

Goede kleurkeuze

Vandaag hebben de ouders gekozen voor taupe, roest- en roze kleurige stylingsets. Deze laatste twee kleuren sluiten perfect aan bij het babykamertje van Kes.  

een baby in roest kleur tijdens een newbornshoot in waalre

Wakkere foto’s

We beginnen vandaag met de taupekleurige set. Kes slaapt redelijk snel in, waardoor de foto’s er na een paar pogingen goed op staan. Daarna besluit ze dat het tijd is om wakker te worden! We besluiten door te gaan met de roestkleurige set. Hier lukt het om mooie wakkerfoto’s te maken in verschillende houdingen. 

een baby in roest kleur tijdens een newbornshoot in waalre

Roze set

De laatste set van vandaag is roze. Kes slaapt niet helemaal diep, maar het lukt toch om mooie foto’s te maken. Met drie verschillende sets weet ik zeker dat mijn klanten verzekerd zijn van een gevarieerde en uitgebreide gallery. 

een baby in het roze tijdens een newbornshoot in waalre

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Kes in Waalre” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik voor mijn newborn fotografie (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.