De newbornshoot van Kaashvi

Vandaag gaan we lekker aan het werk voor de newbornshoot van Kaashvi. De newborn is in dit geval al wat ouder, wat kan betekenen dat we minder slapende foto’s gaan krijgen. Mijn portfolio met newbornfoto’s is namelijk gemaakt met baby’s tussen dag 6 t/m 11. Op zich is dit geen probleem bij het boeken van een newbornshoot, maar ik vermeld het wel altijd voor het boeken. Zo weten de ouders precies wat ze kunnen verwachten. Wel zo netjes, toch? 😉

Roze set

We starten vandaag met de roze set en Kaashvi is nog wakker. Ik make ook mooie close-up foto’s van de handjes en voetjes. Als deze foto’s erop staan gaan we door met de lichtgroene set. Deze set blijft populair. Ik combineer hem de laatste tijd graag met wat plantjes voor extra diepte in de foto. Ook bij deze set maak ik close-up foto’s.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Paarse set en emmer

Daarna gaan we naar de derde set; paars met een houten schaal. Deze foto’s staan er zo op omdat  de newborn tussendoor gevoed is en nu goed slaapt. We sluiten af met de pose in de emmer. Het duurt even voordat ze comfortabel ligt, maar als ze eenmaal ligt lukt het me om een aantal prachtige foto’s te maken. En dan is de newbornshoot klaar en kan ze haar eigen kleertjes weer aan. Ik ben benieuwd naar de foto’s.

een newborn in de emmer tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Kaashvi” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.