Aan de slag voor de newbornshoot van Julia in Son en Breugel

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Julia in Son en Breugel. Deze shoot is een kado, en er zijn ouderfoto’s bijgeboekt. Daarvoor heb ik extra spullen meegenomen. Als ik aankom is het al lekker warm in huis. Ik loop een rondje en kies een kamer uit. Het wordt de kinderkamer.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Opbouwen

Samen bouwen we de eerste set op: lichtgroen. Deze set is en blijft enorm populair! De set staat snel op zijn plek zodat we kunnen beginnen. Helaas slaapt Julia niet helemaal makkelijk in. Ik besluit eerst de close up foto’s te maken. Daarna wordt ze toch moe en valt ze wel in slaap. Hierdoor lukt het mij om verschillende mooie foto’s te maken in de prop. Ik maak altijd zoveel mogelijk verschillende foto’s en uitsnedes. Op die manier kan ik later bij de nabewerking de mooiste hoeken kiezen. En op die manier weet ik zeker dat ik een mooie, gevarieerde gallery voor jullie kan maken.

Moederfoto’s

Vandaag besluiten we de ouderfoto’s alleen met de moeder te doen. Julia is nu wakker, maar het lukt me toch om een aantal mooie foto’s te maken van de trotse mama. Die trots vind ik altijd het allerleukste om vast te leggen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Julia in Son en Breugel” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.