Snelle slaper

Vandaag bleef ik binnen Eindhoven voor de newbornshoot van Jovi-Jay in Eindhoven. Als ik binnenkom vertellen de ouders mij dat ze vanmorgen een badje hebben gemaakt en de voeding ook gelukt is. Hij is al goed moe, dus ze verwachten dat hij zo zal slapen. Ook geven ze aan dat hij sowieso een makkelijke slaper is. Ik ben benieuwd! ūüôā

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Goede kleurkeuze

Vandaag is er gekozen voor de bruine, blauwe en de lichtgroene/ sage kleurige set. We beginnen met bruin. Jovi-Jay slaapt zoals verwacht enorm snel in en vindt het helemaal geen probleem als ik hem inwrap voor de eerste foto’s. Wat mij betreft hebben de ouders een goede kleurkeuze gemaakt. Het zijn namelijk drie hele verschillende kleuren, waardoor het voor mij eenvoudiger wordt om een mooie, afwisselende gallery te cre√ęeren.¬†

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in Eindhoven

De blauwe en lichtgroene set

De bruine set staat er zo op, en we gaan verder met de lichtblauwe set. Deze set is de laatste tijd weer erg populair. Ook deze foto’s staan er snel op. Samen met de vader bouw ik snel de laatste set op, lichtgroen/sage dit keer. Ik denk dat dit al een hele lange tijd de populairste kleur is voor jongetjes. Het staat bijna alle kindjes, en is een mooie toevoeging aan neutralere aardetinten.¬†

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Uitstekende slaper

Deze newborn slaapt ontzettend goed, er is zelfs tijdens de hele shoot geen voeding nodig geweest! De ouders krijgen van mij te horen dat we hier onwijs veel geluk mee hebben, want dit komt bijna nooit voor. Tijdens de meeste newbornshoots duurt het echt even voordat de baby slaapt. Heel vaak komt er ook nog minimaal een voeding tussendoor. Vandaar dat ik altijd de tijd neem voor een shoot; ik reken altijd extra tijd in ivm voedingsmomenten. Door de hitte kan het namelijk voorkomen dat het kindje wat eerder honger krijgt dan normaal.

Opruimen 

En dan zit de shoot erop! We ruimen alles op en laden de auto weer in. 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ‚ÄúDe newbornshoot van Jovi-Jay in Eindhoven‚ÄĚ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede¬†Newbornfotograaf?¬†Dan kun je bij mij¬†terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.