Op weg naar Veldhoven

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Jolie in Veldhoven. Als ik daar aan kom, is het al lekker warm. De moeder heeft mijn informatiebrief goed gelezen en goed voorgestookt! 🙂 Ook is Jolie al lekker in bad geweest. Dat betekent een goede start van de newbornshoot. 

een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in eindhoven

Eerste set: roze

De nummer 1 die dit keer is uitgekozen is oudroze geworden. Hier beginnen we dan ook mee, zodat ik zeker weet dat het kindje goed slaapt tijdens de styling met de zelfgekozen lievelingskleur. Jolie slaapt goed in en vindt het niet erg om ingewrapt te worden. Het staat er dan ook zo op. De tweede set is wit. Ook deze set gaat lekker snel. Tussendoor maak ik ook nog de nodige close up foto’s.

een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in eindhoven

Laatste set: lichtgroen

De laatste set is lichtgroen. Deze set is een van de twee meest gekozen stylingsets voor de newbornshoot. Meestal wordt hij alleen gekozen voor jongetjes, maar vandaag komt hij ook van pas bij een meisje. Langzaam aan merken we dan de newborn afentoe begint te bewegen. Gelukkig lukt het nog om deze set er mooi op te zetten. Daarna zit de shoot erop en is het weer tijd om in te pakken!

een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Jolie in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik voor mijn newborn fotografie (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.