Op weg naar de newbornshoot van Jet

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Jet in Veldhoven. Van tevoren heeft de moeder mij al geappt dat Jet nog niet wil drinken en dat dat misschien invloed heeft op de newbornshoot. Als ik aankom, is de moeder inmiddels gelukkig bezig met de voeding. Ook is er een badje gemaakt vanmorgen. Samen met de vader ruim ik de auto uit en nemen we alles mee naar de babykamer, waar de newbornshoot zal plaatsvinden.

Voor de allereerste keer de pose in de emmer

Voor vandaag heb ik besloten dat ik wat nieuwe dingen ga proberen. Ik begin met een pose waarbij Jet in de roze emmer ligt. Het duurt even voordat ze goed slaapt en we haar er veilig in kunnen leggen. Bij dit soort poses is assistentie van een van de ouders een must! Meestal vraag ik de vader er op zijn knieën bij te gaan zitten. Op die manier kunnen we altijd snel schakelen als de baby toch ineens besluit te bewegen. Veiligheid gaat bij newborn shoots voor alles!

een newborn in een emmer tijdens een newbornshoot in het roze

Roze styling

Vandaag is er gekozen voor een roze/paarse styling, compleet met een bloemetje om het af te maken. Als Jet slaapt en ze mooi in de emmer ligt zie ik hoe mooi de styling is. Roze of paars is een heel populaire kleur bij meisjes, en staat eigenlijk bij veel newborns goed. Zeker in combinatie met een witte of crème styling heb je dan een grote kans op een gevarieerde gallery. De roze styling is in ieder geval goed uitgepakt. Een mooi eindresultaat, toch? 🙂

een newborn in een emmer tijdens een newbornshoot in het paars

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Jet in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.