Op weg naar de pasgeboren baby in Eindhoven

Vandaag hoef ik niet lang te rijden: ik blijf in Eindhoven voor de newbornshoot van Jaxx. Dit keer zijn er ook broer zusfoto’s bijgeboekt. Een newbornshoot is namelijk de perfecte gelegenheid om ook mooie foto’s te maken van het oudere broertje of zusje met de newborn. 

Opbouwen van de set

Jaxx is gelukkig al in bad geweest, wat de kans op een slapend kindje tijdens de shoot enorm vergroot. De ouders hebben vandaag gekozen voor donkergroene/olijfgroene, blauwe en crèmekleurige stylingsets. We starten met olijfgroen. Ik hoef niet lang te wiegen voordat Jaxx in slaap valt. Deze foto’s staan er dan ook zo op! 

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Crèmekleurige set

Daarna gaan we door met de crèmekleurige set. Tussendoor wil Jaxx nog even drinken. Door de warmte tijdens de shoot (26 graden!) krijgen kindjes eerder dorst. Het kan dus zijn dat de newborn eerder komt dan normaal het geval zou zijn, maar dit is normaal. Gelukkig staat ook de crèmekleurige set er snel op.

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Zusfoto’s

We sluiten af met de zusfoto’s. Zus is in dit geval al 7 Dat betekent dat ze ook veilig de newborn vast kan houden. Het lukt dan ook om veel lieve foto’s te maken. Dat wordt straks lastig kiezen! 🙂

zusfotos tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Jaxx in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of ben je net bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik voor mijn newborn fotografie (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.