Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Jacinto.

Overtijd

Vandaag zit de newborn op dag 8, maar hij is wel overtijd. Daardoor is er een kans dat de baby dan iets meer wakker zal zijn tijdens zijn newbornshoot, maar dat is normaal. We nemen eerst de tijd voor een kop koffie en dan beginnen we met de shoot: de baby mag worden uitgekleed.

Groene set favoriet

We starten vandaag met de groene set. Deze set is nog steeds heel populair, bijna iedereen kiest deze set voor tijdens de newbornshoot. Het duurt even voordat de baby goed slaapt. We nemen ruim de tijd voor een voeding tussendoor. Dan laat ik alle albums en wall-art zien. De ouders zijn enthousiast over de foto achter plexiglas.

een foto van een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Bruine en grijze set

De baby slaapt weer in en we gaan door met de bruine set. Deze foto’s staan er snel op. Daarna wordt de baby wakker en besluit om niet meer te gaan slapen. Dat geeft niks, ook van wakkere newborns kun je immers mooie foto’s maken. We beginnen met de gewrapte pose. Daarna heb ik een mooi wollen pakje voor de baby. Ook hiermee nemen we een aantal foto’s, hij heeft nu wat meer bewegingsvrijheid.

een foto van een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

De witte set met de gebreide doek

De laatste set zou eigenlijk het emmertje zijn, maar aangezien de baby niet meer slaapt wordt dat lastig. Dus ik bedenk snel wat anders. De ouders hebben een prachtige offwhite gehaakte doek bij, welke oma destijds nog heeft gebreid voor de moeder van de baby. Ik besluit deze te gebruiken en leg snel een wollen deken en wat bijpassende spullen neer. Ik wrap de baby weer in en maak mooie foto’s met deze mooie, laatste set.

Klaar

Daarna is het ècht klaar en mag de newborn zijn eigen kleertjes weer aan om lekker naar huis te gaan. Ik ben altijd weer benieuwd naar het resultaat!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Jacinto” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂