De newbornshoot van Isha

Vandaag komt Isha naar de fotostudio voor haar newbornshoot. Als ze binnen is, heeft ze besloten dat ze niet meteen wil gaan slapen 🙂 Daarom begin ik me mooie close up foto’s. Daarna gaan we door met het fotograferen van de lila of paarse set. Daarna gaan we door met groen. Deze set is ontzettend populair en wordt door bijna al mijn klanten als mooi ervaren. Voordat we beginnen met de newbornshoot laat ik even de verschillende groottes en opties zien qua album. Zo heb je als klant alvast een indruk en kun je thuis nadenken over welke kleur je zou willen.

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Paarse set en ouderfoto’s

Daarna gaan we door met de andere paarse set en we sluiten af met de ouderfoto’s. En dan zit de newbornshoot er weer op!

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Isha” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.