De newbornshoot van Isabelle

Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Isabelle. Voor vandaag heb ik wel vijf (!) verschillende sets klaargezet inclusief ouderfoto’s. Hoeveel we er daadwerkelijk kunnen doen, hangt af van het kindje. Als de baby goed en diep slaapt gaat de newbornshoot een stuk sneller. Je kunt dit bevorderen door van tevoren een badje te maken en daarna te voeden.

een newborn in het lichtgroen tijdens de newbornshoot in Eindhoven

Crèmekleurige set

We beginnen met de groene set. Deze foto’s staan er gelukkig bijzonder snel op. Daarna gaan we door met de crèmekleurige set. Hiervoor heb ik zowel een lage prop voor op de rug als de emmer waar de baby rechtop in kan. Het duurt even voordat de baby helemaal comfortabel in de emmer ligt. Hierbij zet ik meestal de vader in om mee te kijken op het moment dat ik wegkijk.

een newborn in het creme tijdens de newbornsh

Paarse emmer

Daarna gaan we door naar de paarse emmer. Ook deze foto’s staan er vrij snel goed op. Dan komen we aan bij de laatste set voor vandaag: de ouderfoto’s.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Isabelle” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.