Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Iris in Vught. Ik ben nog niet eerder in Vught geweest voor een newbornshoot. Het ligt nog nèt binnen het half uur rijden dat ik hanteer bij het aannemen van mijn opdrachten.

Veel kleur

Vandaag heb ik lichtroze, wit met blauwe achtergrond en lichtgroen meegenomen. We starten met de lichtroze set. Iris is al in bad geweest, wat enorm scheelt bij het makkelijk in slaap vallen. Toch is ze bij de roze set nog wakker. Bij de tweede set, wit met blauwe achtergrond is ze diep in slaap. Daarom maak ik met deze set ook gelijk de close-upfoto’s. Vingertjes, teentjes, wimpertjes en lipjes… Dat zijn de foto’s die de meeste ouders prachtig vinden en die dan ook vaak worden gekozen. Deze combinatie met de blauwe achtergrond wordt niet vaak gekozen, maar is wel heel mooi.

een foto van een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in vught

Groene set 

De laatste set is de groene set. Het is de allereerste keer dat ik deze set ga gebruiken voor een meisje, meestal wordt hij uitgekozen voor een jongen. Ook deze set staat er gelukkig snel op en dan is het alweer tijd om op te ruimen. Samen met de vader laad ik alles weer in de auto.

een close up foto van de lipjes tijdens een newbornshoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Iris in Vught” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.