Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Gianni.

Lekker rustig

Dit keer heb ik geluk, want de newborn is al lekker rustig als hij binnenkomt. We starten met de taupekleurige set. Het duurt even voordat de baby slaapt, hij geeft namelijk aan dat hij eerst nog wat wil drinken. Geen probleem, daar nemen we altijd ruimschoots de tijd voor. Als de voeding erin zit, kunnen we doorgaan met fotograferen en staat deze set er zo op.

Groene emmer

Daarna gaan we door met de set waar de baby rechtop in de emmer mag. Ik maak ook gelijk close-up foto’s van de voetjes, teentjes en lipjes. Uit ervaring weet ik dat deze vaak gekozen worden door de ouders. Dat is ook wel logisch, want deze foto’s zijn namelijk heel lastig zelf te maken. Vandaar dat ik het dus altijd meeneem, als de baby het maar enigszins toelaat.

Crème kleurige sets

Daarna gaan we door naar de crèmekleurige sets. Er is een liggende set in de hartenschaal en een in de emmer. Beide staan er, met behulp van wat voeding tussendoor, zo op. Dan zit de newbornshoot erop en mag de baby zijn eigen kleertjes weer aan. De kachel mag weer uit 🙂

een foto van een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “newbornshoot van Gianni” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien b Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂