De weg op voor de newbornshoot van Freya in Eindhoven

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Freya in Eindhoven. Als ik aankom, maar ik eerst een rondje door het huis. Ik besluit op te bouwen in de babykamer.

een foto van een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in eindhoven

Opbouwen van de eerste set

Samen met de vader til ik alles naar boven en samen bouwen we de eerste set op: oudroze. Voor vandaag zijn oudroze, paars en lila gekozen. Bij de eerste set slaapt Freya nog niet helemaal goed, waardoor ik besluit te starten met close up foto’s van de teentjes, vingertjes, wimpers en meer. Daarna maak ik totaalfoto’s van de hele set. Als deze erop staan kunnen we door met de volgende set, maar niet voordat Freya een voeding heeft gehad. Daarom nemen we dus de tijd 🙂

 

Paarse set

We gaan door met de paarse set. Dit keer slaapt Freya wel goed, waardoor we verschillende wraptechnieken en hoofdbandjes kunnen gebruiken. Van deze set maak ik dan ook meer dan voldoende foto’s voordat we overgaan op de derde en laatste set: lila. Freya slaapt nog steeds diep en ook deze foto’s staan er dus snel op. Dan is het alweer tijd om op te ruimen en alles terug in de auto te zetten. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! 🙂

een foto van een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Freya in Eindhoven” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.