De newbornshoot van Freek

Vandaag komt Freek met zijn ouders naar de studio voor een newbornshoot. Wel bijzonder, want dit is tot nu toe de verste afstand die ouders voor mij gereden hebben! Dat maakt mij dan weer trots 🙂 Als Storm binnenkomt, is hij al lekker slaperig. We besluiten om te starten met de groene set. Deze foto’s staan er al snel op. Daarom gaan we daarna door met de zandkleurige of beige set. Deze set wordt door veel ouders erg gewaardeerd voor de newbornshoot. Storm vindt het allemaal prima en slaapt in de warmte van de kachel gewoon door.

een foto van een newborn in het zand tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Ouderfoto’s

Na de beige foto’s gaan we door met de ouderfoto’s; ik begin vandaag eerst met de vader. Daarna plaats ik daar de moeder bij. We eindigen met de foto’s van mama alleen met de baby. Tot slot gaan we door met de beanbag. Dit is de vierde en ook meteen de laatste set die we gaan doen. De newborn is er nu bijna klaar mee.  Daarom besluit ik om door te werken, zodat de baby daarna weer in zijn eigen kleertjes kan. Voordat ik het weet staan er voldoende mooie beelden op mijn geheugenkaart en is het tijd om te stoppen.\

een foto van een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Freek” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.