Crèmekleurige set

Vandaag mag ik op pad voor de newbornshoot van Freek in Leende. Daar aangekomen start ik met de beige/crèmekleurige set. Dit doe ik vooral om een afwisselende gallery te kunnen garanderen, aangezien ze ook twee tinten groen hebben gekozen.

een foto van een newborn in het grijsgroen tijdens de newbornshoot in Leende

Snelle slaper

Freek is al lekker in bad geweest en valt snel in slaap. De crèmekleurige set staat er dan ook zo op! Een badje maken van tevoren helpt mij heel erg om de shoot vlot te laten verlopen. Vandaar dat het ook in de Informatiebrief staat. Ik ben dan ook altijd heel dankbaar als ouders dit doen! Na de eerste set nemen we even tijd voor een flesje. Daarna bouw ik met de vader de volgende set op.

De tweede set: grijsgroen

Een van de populairste kleuren op dit moment is de grijsgroene set. Hij kan voor zowel voor jongens als voor meisjes, maar ik heb hem tot nu toe vooral voor jongens mogen gebruiken. Deze set staat Freek ook goed, en we zijn blij als hij er goed opstaat. 

De laatste set: olijfgroen

Als derde en laatste set hebben ze olijfgroen uitgekozen. Ook deze kleur wordt veel gevraagd. Ik merk aan Freek dat hij er klaar mee is. Gelukkig lukt het nog om deze mooi op de foto te krijgen. Daarna kunnen we opruimen. Ik merk vaak dat newbornshoots de kindjes zelf óók veel energie kosten. Het is altijd de kunst om goed aan te voelen wanneer ze er klaar mee zijn. Gemiddeld is dat na 3 sets, maar ik heb altijd extra spullen bij voor als de baby doorslaapt.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk heb je iets gehad aan mijn blog “De newbornshoot van Freek in Leende”. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.