Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Finn.

Zusfoto’s en donkergroene set

Tijdens de newbornshoot van Finn starten we met de zusfoto’s. We doen deze meestal aan het begin, zodat de foto’s erop staan en de broer of zus kan ontspannen. Deze foto’s staan er dan ook zo op. We gaan door naar de donkergroene set. Hoewel er voor Finn wel een badje is gemaakt wil hij toch niet meteen inslapen. Geen probleem, ook van wakker newborns kun je mooie foto’s maken. Tussendoor nemen we nog tijd om te voeden omdat we merken dat de newborn onrustig is. Geen probleem, tijdens newbornshoots reken ik daar altijd ruim de tijd voor 🙂

een zusfoto tijdens een newbornshoot in de studio in eindhoven

Bruine set

De bruine set is samen met de donkergroene set favoriet bij de familie. Nu slaapt Finn goed, waardoor ik makkelijke verschillende foto’s kan maken en ook de kans krijg om mooie close-up foto’s te maken van handjes, voetjes, oogjes en nageltjes. Wat mij betreft hoort dit erbij en de ervaring leert dat de meeste ouders hier dol op zijn. Dit zijn namelijk foto’s die lastig zelf te maken zijn. Meestal komen deze dan ook in het album terecht.

Laatste set

Voor we het weten staan de bruine foto’s erop en is het tijd voor de witte set. Deze heb ik zelf gekozen en is een mooie neutrale aanvulling op de mooie kleuren die ze hadden gekozen. Voor mij is dat altijd fijn, want zo kom ik makkelijker aan een gevarieerde gallery. Finn slaapt nog steeds en ook de witte foto’s staan er dan ook zo op. Daarna is de newbornshoot klaar en mag de baby zijn eigen kleertjes weer aan.

een foto van een newborn baby in het crème tijdens een newbornshoot in de studio in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Finn” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂