Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Faye

De pasgeboren baby van vandaag komt al slapend aan in de studio. Van tevoren is de baby nog even gedoucht en gevoed. Als newbornfotograaf word ik altijd erg blij als mensen de informatiebrief goed hebben gelezen en de instructies hebben uitgevoerd. Van een badje of douche wordt de baby vaak namelijk erg moe, waardoor hij of zij in de studio vaak sneller klaar is voor de newbornshoot.

Nude tinten

Voor de shoot van vandaag zijn vooral nude tintjes gekozen. Ik wrap de baby en ze vindt het prima, want ze blijft lekker slapen. We gaan door naar de emmer. Omdat ze nog steeds goed slaapt staan ook deze foto’s er zo op. Voor de zekerheid had ik ook nog een lage prop klaargezet voor deze set, die ik ook fotografeer. Daarna gaan we door naar de beanbag.

Wil je je newbornfotograaf helpen mij het makkelijk in slaap krijgen van de baby en huilen voorkomen? Geef dan op de ochtend voor de shoot eerst een badje of neem de baby mee onder de douche. Als je daarna een volledige voeding geeft, is de kans op een diepe slaap het grootst. Lukt het nog niet zelf, bijvoorbeeld door een keizersnede? Het kan de moeite waard zijn om van tevoren wat hulp te regelen

Extra set

De baby begint langzaam wakker te worden, maar is nog niet zo beweeglijk dat dat we moeten stoppen met fotograferen. Daarom doe ik nog een set. Bij deze set heb ik een pakje en een omslagdoek. Nadat ik beide heb gefotografeerd is de baby echt klaar en mag ze haar eigen kleertjes weer aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Faye” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂