Vandaag was het tijd voor de newbornshoot van Faya. Uiteraard ben ik mooi op tijd vertrokken, maar helaas geeft Google Maps het verkeerde huis aan. Blijkbaar moet ik aan de overkant van de straat zijn. Geen probleem! Er was die ochtend geen tijd meer geweest voor een badje, maar Faya is al heel lang wakker. Dat komt goed uit! Nadat ik twee keer “Slaap kindje slaap” heb gezongen en even heb gewiegd, valt Faya in slaap. Bij de tweede set slaapt ze nog wat dieper. De laatste set is mintkleurig. Het valt me op hoe sterk Faya al is! Ze heeft al behoorlijk wat kracht in haar handjes en is lekker beweeglijk. Daarom vraag ik de vader om goed op te letten terwijl ik wissel van lens. 

Ondertussen is haar grote broer thuis gekomen van school. Gelukkig kan die zich al prima zelf vermaken tot ik klaar ben met de baby alleen. Dan bouw ik de beanbag op. Ik neem foto’s van Faya op de buik en op de zij. Broer wordt nog even ontdaan van al het speelzand, en dan maken we een paar leuke broer-zusfoto’s. Broer wil ook graag een foto waarop ze elkaar aankijken. Als ik klaar ben met de shoot helpt de vader mij weer om alles in te ruimen. Wat een leuke shoot weer!

een foto van een slapende newborn tijdens een newbornshoot een foto van een slapende newborn tijdens een newbornshoot in mint

de broer zus foto tijdens een newbornshoot

Hopelijk vond je de blog “De Newbornshoot van Faya” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.