Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Faryal.

Bijna 3 weken

De newborn baby van vandaag is bijna 3 weken oud. Daarom heb ik geadviseerd een badje te maken voor de shoot. Vaak wordt de baby dan extra moe en slaperig, wat perfect is voor een goede newbornshoot.

Turquoise

Voor vandaag zijn wit, paars en turquoise uitgekozen. Ik hou ervan als klanten voor veel kleur durven gaan, want dan weten we zeker dat we een gevarieerde gallery krijgen. Faryal is moe en slaapt makkelijk in. We gaan aan de slag met de witte set met de bloemetjes en blaadjes. Deze foto’s staan er zo op.

Close ups

Omdat de newborn nog goed slaapt maak ik ook alvast de close up foto’s van de handjes, voetjes en teentjes. Daarna gaan we door met de paarse en turquoise set. Deze twee sets zijn allebei nog steeds super populair, en ik snap wel waarom. Tussendoor meldt Faryal zich enkele keren voor wat te drinken. Als laatste had ik nog wat extra’s bedacht, maar de baby begint te huilen en is er klaar mee.

Mijn regel in de studio is dat de shoot leuk moet blijven voor de baby en de ouders. Als ik voel dat de baby of het gezin er klaar mee is, zal ik stoppen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Faryal” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂