De weg op voor de newbornshoot van Elise in Eindhoven

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Elise in Eindhoven. Deze shoot is deze week pas geboekt; gelukkig had ik nog een plekje vrij in mijn agenda en vandaag is het dan zover! Voor vandaag heeft de moeder paars, groen en roze gekozen en daarnaast mag ik aan de slag met de broerfoto’s.

Starten met de baby: de groene set

We starten vandaag met de groene set. Eigenlijk is groen de tweede gekozen kleur, en paars nummer een. Maar de paarse set bevat vandaag een hoge emmer, terwijl ik het altijd fijner vind om met een lage prop te starten. Daarom starten we dus met groen. Ik zet, samen met de ouders, de eerste set klaar nadat we eerst wat meubels hebben verschoven. Ik maak wat testfoto’s en dan kunnen we aan de slag! Elise is moe en slaapt dan ook zo in. Gelukkig voor mij staan deze foto’s er dan ook zo op.

Roze

Daarna gaan we door naar de roze set. Dit is nog steeds een van de meest geboekte sets, en deze kleur staat Elise dan ook goed. Ze slaapt nog steeds maar krijgt afentoe de neiging om te bewegen. Als de foto’s met deze set erop staan, besluiten we dan ook de tijd te nemen voor een voeding. Meestal slapen ze daarna weer lekker verder en dan kunnen wij mooi door met de paarse set.

een foto van een newborn in het roze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

En dan nu: de paarse emmer

Na de voeding slaapt Elise inderdaad weer in en ik zet de paarse set met de emmer neer. Ik instrueer de moeder goed op te letten terwijl ik straks de foto’s maak; bij deze pose moet er altijd iemand met zijn ogen op de baby gericht zijn. Het lukt uitstekend en voordat we het weten staan ook deze foto’s er goed op.

een foto van een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Tot slot: broerfoto’s

Als laatste maken we de broerfoto’s. Broer heeft er vandaag niet helemaal zin in, we moeten even onderhandelen om wat foto’s voor elkaar te krijgen. Gelukkig hebben we snel wat leuke foto’s en dan is het tijd om af te bouwen en op te ruimen. Ik ben weer benieuwd naar het eindresultaat! 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Elise in Eindhoven” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.