Vandaag mag ik weer naar Uden voor de newbornshoot van kleine Elisa. Omdat moeder iets overtijd liep, heb ik de shoot gepland op dag 8. Op die manier is het het makkelijkst de baby mooi op te krullen en is de kans op slapende foto’s het grootst. Het huis heeft behoorlijk grote kamers en we besluiten op te bouwen in de kamer van grote zus.

zusfoto's tijdens een newbornshoot

Zusfoto’s

We starten met de zusfoto’s. Zus is nog maar klein en wil in het begin niet meteen meewerken. We zetten door en uiteindelijk lukt het ons om een paar leuke foto’s te maken! De broer zusfoto’s doe ik vaak als eerste, zodat het broertje of zusje in kwestie weer lekker kan gaan spelen en ontspannen.

Diepe slaap

We hebben geluk, want ik krijg te horen dat Elisa een makkelijke, vooral slapende baby is. Zodra ze ingewrapt is leggen we haar in de eerste schaal. Ze slaapt vrijwel meteen weer in. Nog wat later slaapt ze zelfs diep! Dat is snel, zeker als je je realiseert dat ik soms een uur aan het wiegen ben voordat de baby Ć¼berhaupt gaat slapen. Ze slaapt zo diep dat het lijkt of ze in bad geweest is.

een foto van een newborn in het oudroze tijdens een newbornshoot

Tweede set: even wakker

Bij de tweede set is Elisa meer wakker. We nemen tijd om te voeden en uiteindelijk slaapt ze weer in. De tweede set doe ik dan ook nog een keer opnieuw: nu ze goed slaapt ligt ze veel mooier. Uiteindelijk heb ik weer enorm veel foto’s om uit te kiezen. Dat wordt weer lastig šŸ™‚

een foto van een meisje in het roze tijdens een newbornshootĀ 

GEƏNTERESSEERD IN EEN NEWBORNSHOOT AAN HUIS?

Hopelijk vond je de blog ā€œDe newbornshoot van Elisa in Udenā€ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mijĀ terechtĀ voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan evenĀ contactĀ met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen opĀ FacebookĀ enĀ Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.