Aan de slag voor de newbornshoot van Elisa in Eindhoven

Vandaag mag ik weer de weg op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Elisa in Eindhoven. Ik heb er weer zin in. Voor vandaag heb ik een setje bij om de broerfoto’s te maken, met daarnaast de roze en witte set voor de baby alleen.

Goed warm

Als ik binnenkom loop ik eerst een rondje door het huis om te zien waar ik ga opbouwen. Ik besluit om op zolder te gaan staan. De zolder is al best warm, maar ik moet toch een beetje bijstoken. Gelukkig heb ik daarom altijd mijn kacheltje mee tijdens newbornshoots. Samen met vader bouw ik de eerste set op.

Broerfoto’s

We starten met de broerfoto’s. Broer is al 5, wat erg fijn is, want hij is makkelijk te instrueren en werkt uitstekend mee. De broer zusfoto’s staan er dan ook zo op.

een broer op de broerfotos tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Roze en witte set

De baby wil niet meteen goed slapen, dus ik besluit om te beginnen met de close up foto’s van handjes, voetjes, teentjes, nageltjes, wimpertjes en lipjes. Als de baby nog niet goed slaapt laat ik altijd een ouder in de buurt zitten die een oogje op de baby houdt terwijl ik fotografeer. Gelukkig valt de newborn daarna toch in een diepe slaap waardoor ik de foto’s met de roze set kan maken. Als deze erop staan is het tijd voor de witte set. Deze set heeft heel veel verschillende hoofdbandjes. Ik vind het altijd leuk om de ouders te laten kiezen.

een newborn in het wit tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Elisa in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over de cakesmash shoots of babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.