Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Elin

De newborn van vandaag is 9 dagen oud. Dat is precies de juiste termijn voor een newbornshoot.

Wist je dat bij een voldragen zwangerschap dag 6 t/m 11 de beste dagen zijn voor slapende foto’s? Daarom is het aan te raden je newbornshoot te boeken als je nog zwanger bent.

een foto van een baby op de taupekleurige achtergrond tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Zandkleurige achtergrond

Voor vandaag gaan we o.a. aan de slag met een zandkleurige achtergrond. Deze kleur is neutraal en daarom geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Zeker omdat ik er zowel een mutsje als een hoofdbandje bij heb. De baby slaapt goed in, dus deze foto’s staat er dan ook zo op.

Blauwe emmer

Daarna gaan we door met de pose in de blauwe emmer. Als we de baby in de emmer laten zakken, duurt het altijd even voordat hij lekker legt. Dat is normaal, en dat leg ik ook altijd aan de ouders uit. Als ze eenmaal goed liggen slapen ze daarna vaak weer gewoon door. Gelukkig is dat ook hier het geval, dus we kunnen gelijk door met shooten. De foto’s staan er dan ook zo op. De baby mag haar eigen kleertjes weer aan en het gezin mag weer lekker naar huis.

een foto van een baby in het blauw in de emmer tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van  Elin” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂