De newbornshoot van Elaisa

Vandaag gaan we lekker aan het werk voor de newbornshoot van Elaisa. Voor vandaag heb ik nieuwe props, nieuwe styling kleuren en twee nieuwe poses! 🙂 Ik ben dus benieuwd hoe de shoot zal uitpakken en of alles net zo mooi op de foto komt als ik in mijn hoofd heb. Dat vind ik altijd een leuke uitdaging.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

De turquoise set

Vandaag starten we met de turquoise set. Deze set wordt vooral vaak geboekt voor jongetjes, maar kan ook uitstekend voor meisjes. De newborn baby is al erg moe als ze binnenkomt. Door de kou van het uitkleden wordt ze toch weer even wakker, wat heel normaal is. Na haar goed ingewrapt te hebben wordt ze weer wat slaperiger. Met de hulp van mijn kacheltje slaapt ze daarna snel in. Deze foto’s staan er dan gelukkig ook lekker snel op.

Het nieuwe mandje met de lichtroze set

We gaan door met de lichtroze set met bijpassend rompertje en het nieuwe mandje. Het duurt even voordat de newborn helemaal ontspant. Bij dit soort lastigere poses werk ik vaak in delen en neem ik extra tijd. Ik ga dan net zolang door met poseren tot ik vind dat de baby perfect ligty voor de foto. Dat is ook waarom ik altijd aangeef dat newbornshoots veel tijd kosten. We hebben absoluut geen haast!

een newborn in het lichtroze tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Elaisa” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.