Aan de slag voor de newbornshoot van Ediz in Veldhoven

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Ediz in Veldhoven. Vandaag zijn er ook ouderfoto’s bijgeboekt, waar ik extra spullen voor heb meegenomen. Als ik aankom is het al goed warm in huis. Ik loop een rondje en kies een kamer uit. Dit keer heb ik veel geluk, want hier is zelfs Noorderlicht! Daar word ik als newbornfotograaf altijd heel blij van 🙂 Samen met de vader bouw ik de eerste set op; de beanbag met een blauwe achtergrond.

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot

Vroeg geboren

Ediz is wat te vroeg geboren en krijgt nog fingerfeeding. Tussendoor nemen we dus extra tijd om te voeden. Dit vind ik sowieso belangrijk: voor voeding is tijdens een newbornshoot altijd de nodige tijd. De blauwe set staat er zo op. We breken hem af en gaan door met de ouderfoto’s. Er wordt geplast, zeker bij jongetjes is dit eerder regel dan uitzondering. Als fotograaf heb ik dan ook altijd een reserve setje kleding bij. Als alles afgedroogd is bouwen we de crèmekleurige set op. Inmiddels is Ediz goed in slaap gevallen en ook deze foto’s staan er dan ook goed op.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot

Groene set

We sluiten af met de groene set. Ook hier weet ik een aantal prachtige foto’s te maken. Dan is het tijd om alles weer op te ruimen en in de auto te zetten.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Ediz in Veldhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.