Aan de slag voor de newbornshoot van Darius in Eindhoven

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Darius in Eindhoven. De moeder heeft een mooie kadobon gekregen voor een deel van een newbornshoot bij mij. Ze heeft een newbornshoot Ster gekozen. Voor vandaag staan olijfgroen, bruin en blauw op het programma. Prachtige kleuren voor een jongetje! Darius heeft wat last van baby acnĂ©, wat erbij kan horen bij een verlate newbornshoot. Dit is heel normaal en kan enkele weken (!) duren. Op de foto ziet het er soms net uit alsof de baby aan het puberen is geslagen 😉 Geen ramp, ik bewerk het huidje sowieso op alle foto’s, alleen dan meestal een beetje extra. Op die manier zorg ik voor een gladder huidje zodat je straks prachtige foto’s zult ontvangen.

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Wakker

Als ik binnenkom is Darius wakker. Ik besluit de olijfgroene set op te bouwen en eerst de close ups te maken. Ook nemen we de tijd voor een voeding. Als dit gelukt is is Darius al wat vermoeider. Het lukt me om hem in slaap te krijgen en ik maak een aantal mooie foto’s met de olijfgroene set. Daarna slaapt hij nog steeds. Voorzichtig schuif ik hem aan de kant zodat ik de bruine set op kan bouwen. Ik zet ze dan altijd in de buurt van een ouder. Hoewel ze slapen moeten we toch altijd uitkijken dat ze niet ineens beginnen te rollen.

een newborn in het bruin tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bruine set

Deze set is nog steeds erg geliefd, vooral bij jongetjes. Voorzichtig wrap ik de newborn opnieuw, waarna ik hem voorzichtig overleg in een andere schaal. Nu kan ik prachtige foto’s maken. Deze set staat er dan ook zo op! De laatste stylingkleur is lichtblauw. Daarna is hij er klaar mee. Dat komt goed uit, want ik heb in elk geval meer dan voldoende foto’s om een goede gallery te kunnen samenstellen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Darius in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.