Op weg naar de newbornshoot van Bunyamin in Boxtel

Vandaag mag ik op locatie voor de newbornshoot van Bunyamin in Boxtel. Als ik aankom op locatie is Bunyamin al in bad geweest en staat de verwarming al flink aan. We kunnen dus aan de slag! De eerste set is turquoise. Een heel populaire kleur voor jongens. De baby slaapt zo makkelijk in dat de foto’s er snel opstaan. We kunnen door met de volgende stylingkleur!

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in boxtel

Crèmekleur en blauw

De tweede set is crèmekleurig. Ook deze foto’s staan er snel op, want de baby slaapt nog steeds goed. Als ik de laatste foto’s neem, begint de baby een beetje honger te krijgen. We besluiten nog even te kijken hoe ver we komen met de derde set, lichtblauw. Dan kunnen we daarna door naar de ouderfoto’s.

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in boxtel

Ouderfoto’s

De laatste opstelling die we vandaag doen is die voor de ouderfoto’s. We voeden tussendoor omdat de baby nu echt honger heeft. Geen probleem, ik hou hier altijd rekening mee met de planning. Een volle baby is meestal een blije baby! Als alles klaar staat schieten we een paar mooie ouderfoto’s. En dan zit de shoot erop en is het weer tijd om op te ruimen en alles in  de auto te laden. 

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Bunyamin in Boxtel” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of ben je net bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik voor mijn newborn fotografie (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.