Op pad voor de newbornshoot van Baran in Eindhoven

Vanmorgen mag ik weer op pad voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Baran in Eindhoven. Als ik binnen kom, kijk ik eerst waar ik ga opbouwen. Dit keer wordt het de lichte huiskamer. Vervolgens haal ik samen met de vader de auto leeg. Daarna bouw ik de set op en begin ik met testfoto’s. Eerst start ik met de mintgroene set. Deze kleur wordt niet meer zo vaak geboekt, maar is geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Baran slaapt niet meteen, dus ik besluit even te wiegen. Helaas lukt het niet meteen. Ik besluit dus om eerst een aantal close up foto’s te maken. Als de mintgroene set klaar is ruim ik alles op en nemen we even de tijd voor een voeding. Daarna kunnen we door met de blauwe set.

Hartprop

Vandaag heb ik een zandkleurig kratje meegenomen voor de blauwe set. Deze fotograferen we eerst. Daarnaast heb ik de crèmekleurige set meegenomen met mijn nieuwe hartprop. De moeder vindt het juist mooi om de kleuren te mixen, dus een blauwe wrap en kleedje met een witte prop en opvulling. Deze set bouw ik even op en dan gaan we verder.

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Hij slaapt!

Uiteindelijk slaapt Baran wel. De foto’s van het kratje en met de hartprop worden gelukkig dan ook weer slapend. Helaas kun je tijdens een newbornshoot niet alles voorspellen en plannen. Gelukkig kan ik ook prachtige wakkerfoto’s maken. Als een kindje daarna in slaap valt is het vaak ook wel leuk: je hebt dan van alles wat en dat levert een gevarieerde gallery op. Nu Baran in de hartprop ligt maak ik verschillende foto’s en uitsnedes. Al snel staat ook deze set er goed op en dan is het tijd om op te ruimen. Ik laad alles weer in de kratjes en zet het in de auto.

een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Baran in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.