De newbornshoot van Aurora

Voor vandaag staat de newbornshoot van Aurora gepland. Ik heb de shoot uitgebreid voorbereid. Zo heb ik bijvoorbeeld de drie kleuren uit het boekingsformulier klaargezet. Zodra de ouders binnenkomen krijg ik meteen de opmerking dat het hier wel een winkel lijkt 🙂 Dat klopt, als je ziet hoeveel mooie wraps, mutsjes en hoofdbandjes ik heb voor de newborns.

een newborn in het olijfgroen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Wakker

Aurora is al wat ouder en slaapt niet heel makkelijk in. Dat is normaal. Na de tweede week kun je er voor het gemak van uitgaan dat een groot deel van de newbornshoot in wakkere staat zal zijn. We beginnen met turquoise. Het is alweer even geleden dat deze kleur is geboekt. Een prachtige herfstkleur, toch?

een newborn in het olijfgroen tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Volgende sets

Al snel staat deze set goed op de foto en kunnen we door naar de andere sets. Bij de laatste set besluit Aurora toch in slaap te vallen, zodat we ook wat slapende foto’s kunnen maken. Als laatste volgen de ouderfoto’s, en dan zit het er weer op en is het tijd voor de selectie en nabewerking 🙂

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Aurora” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.