Vriendengroep

Vandaag bleef ik binnen Eindhoven voor de newbornshoot van Atharv. Dit is baby nummer drie van een vriendengroep. Een van de stellen was zo tevreden over hun foto’s dat ze mijn naam hebben doorgegeven. Super leuk, ik voel me vereerd dat ik alle baby’s mag fotograferen.

een close up van de teentjes tijdens de newbornshoot van Atharv in Eindhoven

Lastig slapen

We beginnen met de opbouw van de olijfgroene set. Helaas is Atharv klaarwakker, ondanks het feit dat hij vannacht weinig sliep. Daarom begin ik met de close ups van de teentjes, vingertjes en oogjes. De vader zit ernaast en let goed op de baby. Daarna maak ik alsnog een aantal totaalfoto’s. 

Ouderfoto’s

Aangezien de ouders specifiek om ouderfoto’s hebben gevraagd, gaan we daarmee verder. Ik bouw de set weer op. De ouders kleden zich om in het zwart. Ondertussen heeft Atharv al een aantal keer geplast. Dit is de eerste keer dat me dit overkomt! Maar ik snap nu waarom je als newbornfotograaf altijd een schoon shirt mee moet nemen 🙂

een ouderfoto tijdens de newbornshoot van Atharv in Eindhoven een ouderfoto tijdens de newbornshoot van Atharv in Eindhoven

Turquoise 

Ook dit stel heeft aangegeven dat ze graag de turquoise set willen gebruiken, net als de andere Indiase stellen tot nu toe. Grappig om te zien. Toen ik deze set kocht, was ik bang dat niemand hem zou boeken. Nu blijkt het juist een van de meest populaire sets van dit moment te zijn! Gelukkig slaapt Atharv nu goed en lukt het ons om ook een aantal slapende foto’s te maken. Daarna is hij er klaar mee voor vandaag.

een newborn in het turquoise tijdens een newbornshoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Atharv in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.