Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Aras.

Donkergroene set

We starten voor de newbornshoot van Aras met de populaire donkergroene set. Aras slaapt snel in en dus staan de foto’s van deze eerste set er snel op.

Bruin

Daarna gaan we door naar de bruine set. Ook deze set is populair, en wordt bij jongetjes vaak gekozen. Het is een prachtige kleur ter aanvulling op de opvallendere kleuren. De newborn slaapt nog steeds dus kan ik lekker mijn ding doen en mooie foto’s maken 🙂

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Blauwe set en beanbag

Als de bruine foto’s erop staan gaan we door naar de blauwe set en de beanbag met de blauwe achtergrond. In de studio kunnen we met newborns meestal vier verschillende dingen doen. ook deze keer lukt dit. De set met de beanbag is gelijk de laatste set voor vandaag. Daarna mag de baby weer lekker zijn eigen kleertjes aan.

een newborn in het groen tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Aras” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂