De weg op voor de newbornshoot van Anne

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Anne in Eindhoven. Ook dit keer is het weer een pittige bevalling geweest. Voor vandaag heb ik verschillende dingen meegenomen. De beanbag, de lentegroene en de lila set. Daarnaast zullen we ouderfoto’s maken. Omdat ik altijd uitga van 3 sets, is het even afwachten of de baby het volhoudt. Als we geluk hebben kunnen we ze alle 4 doen!

een moeder tijdens de ouderfotos van een newbornshoot in Eindhoven

Geduld

Ik bouw de groene set op samen met de vader. Assistentie tijdens de newbornshoot is altijd noodzakelijk. Het werkt sneller, prettiger maar vooral veiliger. In de eerste instantie slaapt Anne niet meteen in. We beginnen daarom met close-upfoto’s. Gelukkig valt ze daarna wel in slaap. In de tussentijd heb ik gelukkig al een aantal prachtige foto’s gemaakt.

een newborn in het paars tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Voeding

Tussen de sets door nemen we de tijd voor een voeding. We gaan door met de ouderfoto’s. Daarna bouw ik de lilakleurige set op. Anne ligt nog steeds te slapen, dus ook deze foto’s staan er snel op. Omdat ze nu zo diep slaapt, besluit ik de beanbag ook nog te doen. Dit is altijd een beetje ingewikkeld. De beanbag vraagt extra geduld en tijd en werkt alleen als het kindje er zin in heeft. Gelukkig blijft ze goed slapen en met behulp van een speentje tussendoor lukt het me om een aantal mooie foto’s te maken. Dat betekent het einde van deze shoot. We ruimen alles op en zetten het weer in de auto. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! 🙂

een newborn op de beanbag tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Anne in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.