Aan de slag voor de newbornshoot van Anna

Deze newbornshoot is een tijdje geleden geboekt. Dat is ideaal, omdat de zwangere dan nog de tijd en de rust heeft om het Boekingsformulier goed door te nemen! 🙂 Na de bevalling is dit vaak niet meer het geval.

Lichtgroen, lila en broerfoto’s

Voor vandaag zijn de kleuren lichtgroen en lila gekozen, samen met broerfoto’s. We beginnen met lichtgroen. Omdat Anna al wat ouder is, slaapt ze niet meer zoveel als een newborn. Dit is een normale fase in de ontwikkeling van het kind. We beginnen met de groene set. Dit is waarschijnlijk mijn meest gekozen set! Als de groene foto’s erop staan gaan we door met de broerfoto’s. Omdat de broer al 9 jaar oud is, is het vrij makkelijk om hem goed te poseren. Deze foto’s staan er dan ook zo op. We doen ook nog een pose waarbij ze allebei liggen op het kleed.

een newborn tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Tijd voor de laatste set

Daarnaast is het tijd voor de lilakleurige set. De foto’s in het lila staan er al snel op. Daarom besluiten we nog even door te gaan en ook foto’s te maken met het mutsje dat bij deze set hoort. Ik had nog een set voorbereid; bruin. Helaas geeft de baby nu aan dat het genoeg is geweest dus ik besluit ermee te stoppen.

een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Anna” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.