Vandaag mag ik aan het werk voor de newbornshoot van Angad.

Badje

Vandaag hebben de ouders van de newborn weer een badje gemaakt om het proces van de newbornshoot te bespoedigen. Omdat hij overtijd is, is het wat lastiger om he, goed te laten doorslapen. Dat is normaal, want na 14 dagen komen kindjes meer op aarde.

Groene set met bladeren

We starten vandaag met de groene set met planten. Omdat de baby nu goed slaapt staan deze foto’s er zo op. Daarna gaan we door naar de foto’s in het houten hart. Hierbij hadden de ouders tijdens de intake afspraak de crèmekleurige set gekozen. Tussendoor nemen we nog even de tijd voor een voeding. Nadat de melk goed gezakt is en de baby heeft geboerd, gaan we door naar de laatste set met de baby alleen: de setting met de emmer.

Emmertje

Dit houten emmertje blijft populair tijdens newbornshoots. Het duurt even voordat Angad er lekker in ligt en weer in diepe slaap valt. Maar als het eenmaal zover is slaapt hij is en kan ik mijn werk doen en prachtige foto’s maken. Daarna mag hij eruit en is het tijd voor de laatste set: de ouderfoto’s. Nadat die erop staan is het klaar en mag de newborn zijn eigen kleertjes weer aan.

een foto van een baby in de emmer tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Aankleden

Tussendoor wil de baby nog een fles en dan is hij klaar om weer in de kleertjes te gaan. Het gezinnetje mag weer lekker naar huis om uit te rusten.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Angad” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂