De newbornshoot van Ananya in de studio

Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Ananya. Als ze binnenkomt, vertellen de ouders dat ze vanmorgen al in bad is geweest en goed slaperig is. Dat is fijn, want vaak slaapt het kindje dan ook sneller in! 🙂 We beginnen vandaag met de roze set. Voor vandaag heb ik ook wat extra dingen voorbereid, zodat we meer sets kunnen doen als de baby besluit goed door te slapen. Tijdens de roze set blijft de newborn nog even wakker. Zo hebben we ook wakker foto’s, wat zorgt voor een leuke variatie in de gallery.

De paarse set en witte emmer

Daarna besluit Ananya toch ineens om te gaan slapen en gaan we door met de paarse set. Deze staat er dan ook zo op! We zien de mooie haartjes goed op de foto’s, iets wat ik altijd erg leuk vind. Daarna gaan we door met de foto’s met de witte set in de emmer. Ze slaapt goed, maar het duurt bij deze pose altijd even voordat de baby goed ligt. Uiteindelijk lukt het ons en als ze eenmaal goed ligt staan de foto’s er zo op.

een foto van een newborn in het lila tijdens een newbornshoot in de fotostudio in Eindhoven

Beanbag en ouderfoto’s

Daarna gaan we door met de witte achtergrond op de beanbag. Ze slaapt nog steeds en met behulp van een dekentje houden we haar goed warm tijdens het poseren, aangezien ze naakt ligt. We hebben geluk en ze plast niet 🙂 Ook in deze combinatie maak ik een aantal prachtige foto’s. De laatste set zijn de ouderfoto’s. Hierbij begin ik altijd met de moeder, daarna laat ik de vader erbij staan. Als laatste doen we dan de vaderfoto’s. Alles staat er zo op, en dan kan de baby haar kleertjes weer aan en de studio worden opgeruimd. Ik ben natuurlijk weer erg benieuwd naar het resultaat!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Ananya” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.